Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanlığı tarafından İl Müdürlüğümüzün belirleyeceği alanlarda gerçekleştirilmesi planlanan Mardin Yüzme Aday Hakem Kursu kayıtları başlamıştır. Mardin Yüzme Aday Hakem Kursu  21-25 HAZİRAN 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Aşağıda ilgili doküman ve bilgiler mevcuttur.

 

 

KATILIM KOŞULLARI

Yüzme Aday Hakem Kursuna Katılacaklarda Aranan Şartlar ve Belgeler:

1.T.C. vatandaşı olmak,

2.Fotoğraf (2 adet 4,5 x 6 cm vesikalık son 6 ay içinde çekilmiş)

3.En az lise ve dengi okul mezunu olmak, (Mezuniyet Belgesi veya Diploma fotokopisi / e-devlet kaydı olabilir) NOT DÖKÜM BELGESİ (TRANSKRİPT) geçerli değildir.

4."18 yaşından küçük,  50 yaşından büyük olmamak.  (2023  yılı  için  1973  yılı  dikkate alınacaktır) (Nüfus cüzdanı fotokopisi)" 5.Sağlık durumu hakemlik yapmaya uygun olmak, Sağlık Raporu (Aslı) Aile Hekimi, Özel yada Devlet hastanesinden 6.Federasyonların Ceza Kurullarından 6 ay veya daha fazla ceza almamış olmak, (GSİM den ceza yazısı / e-devlet kaydı olabilir)

7.Ağır  hapis  veya  bir  yıldan  fazla  yahut  yüz  kızartıcı  bir  fiilden  dolayı  hapis  cezasıyla  hükümlü bulunmamak. (Sicil kaydı / e-devlet kaydı olabilir)

8.Kurs Katılım Taahhütname Formu imzalı (2 adet)

9.Kişisel ve posta yolu ile başvurular kabul edilmeyecek ve ücret alınmayacaktır. Başvurular Türkiye Yüzme Federasyonu portalı üzerinden yapılacaktır. İstenen belgeler de portal üzerinden eklenecektir. Kurs katılım ücreti 300 TL olup, Türkiye Yüzme Federasyonu portalı üzerinden yatırılacaktır.

10. Olağanüstü haller dışında, kursa başvuru yapanlara ücret iadesi olmayacaktır.

11. Kursa toplam 4 saatten fazla katılmayanlar devamsız kabul edilecek ve Sınava alınmayacaktır.

NOT: 1-Kursların yapılacağı illerde Covid-19 salgını vb. gibi olağanüstü durumlar olması halinde uygulanan "PANDEMİ KURALLARI KAPSAMINDA" olabilecek tarih değişikliklerinde, Kursların belirlenecek bir başka tarihe ertelenmesi durumunda; Kursiyerler Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından belirlenecek tarihteki kursa katılacaktır. Şayet katılmazsa herhangi bir hak talebinde bulunamayacaktır.

 

Detaylı Bilgi İçin

Mardin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü (0482) 212 17 72 

Yüzme İl Temsilcisi Bilge CENGİZ SAİDOĞLU 0553 531 84 97

 

TAAHHÜTNAME  - KURS KATILIM FORMU için tıklayınız. EK1 

 

DERS PROGRAMI için tıklayınız.   EK2