İ Müdürümüz Beytullah BİRLİK Mehmet Akif ERSOY'u Anma ve İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinlikleri kapsamında bir mesaj yayınladı:

"Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak ???? Bağımsızlık mücadelemizin simgesi İstiklal Marşımızın kabulünün 102. yılını kutluyor; Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

 

Mehmet Akif ERSOY'u Anma ve İstiklal Marşı'nın Kabulü etkinlikleri kapsamında Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleşen Minikler, Yıldızlar; Gençler ve Büyükler ferdi #MasaTenisi Turnuvaları sona erdi. Dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

 

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen #Satranç turnuvasında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

 

 İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Haftası kapsamında Kızıltepe Atatürk Spor Salonu'muzda Yıldızlar Kız-Erkek #Badminton turnuvası düzenlendi. Dereceye giren sporcular ödüllendirildi.

 

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma etkinlikleri kapsamında kapsamında düzenlenen #Atıcılık Turnuvası sona erdi.Dereceye giren sporculara ödülleri takdim edildi.

 

Akif'in Sözü,Cumhuriyetin 100'ü  İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen #Atletizm Müsabakaları tamamlandı.Dereceye giren sporcularımıza İl Müdürümüz Beytullah BİRLİK ve Şube Müdürlerimiz tarafından ödülleri takdim edildi.