Futbolun Ustaları, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluşuyor Projesi kapsamında eski milli futbolcular, Geleceğin Yıldızlarıyla Buluştu. Eski milli futbolculardan Tanju Çolak, Hami Mandıralı, Hasan Şaş, Hakan Ünsal, Ogün Temizkanoğlu, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran otelde düzenlenen söyleşide gençlerin sorularını yanıtladı gençlerin sorularını yanıtlayan eski milli futbolcular renkli görüntüler oluşturdu. Daha sonra İlimizde dolaşan futbolcular bir kahvehanede vatandaşlarla sohbet etti, hatıra fotoğraf çektirdi. 21 Kasım Şehir Stadı'nda düzenlenen maçta Mardinli gençlerle bir araya gelen futbolcular, maçı izlemeye gelen çocuklara 1500 futbol topu dağıttı. Vali Taşkesen, Vali Yardımcısı, İl Müdürümüz ve Mardin’li gençlerle oluşan takımın futbolcularla yaptığı maç 4-4 berabere bitti.

Bölgeye koşa koşa ve coşa coşa geliyoruz"

Çolak, maç sonunda yaptığı açıklamada, Mardin'de kendilerine gösterilen ilgi ve sevgiye hayran kaldıklarını söyledi. "Futbolcular olarak, efsaneler olarak Doğu ve Güneydoğu'yu dolaşmaya, vatandaşlarla kucaklaşmaya devam ediyoruz" diyen Çolak, bu projeden büyük keyif aldıklarını dile getirdi. Çolak, huzurlu ve güvenli bir yerde bulunduklarını vurgulayarak, "Bölgeye koşa koşa ve coşa coşa geliyoruz. Mardin de bölgedeki bu illerden biridir" diye konuştu.


Hakan Ünsal ise ilk kez Mardin'e geldiğine işaret ederek, gördüğü ilgi nedeniyle ilden mutlu bir şekilde ayrılacağını kaydetti. Bölgenin dışarıya yanlış tanıtıldığına dikkati çeken Ünsal "Mardin çok rahat, huzurlu ve güzel bir şehir. Herkes gönül rahatlığıyla buraya gelebilir. Lütfen abartılı, aslı astarı olmayan haberlere kimse inanmasın" ifadelerini kullandı.